Paasweekend = verwenweekend!

11 april 2019
Ontspannen in het weekend

Het is al bijna Pasen, en dat is het perfecte moment om alle dagelijkse beslommeringen achter je te laten en je batterijen weer op te laden. En hoe kun je dat beter doen dan met een lang paasweekend in een van deze vijf unieke wellness-hotels in Nederland?

Toegang tot Thermae2000

In het Appartementenhotel in Valkenburg kun je nu terecht voor twee overnachtingen inclusief toegang tot Thermae 2000, waar je naast allerlei sauna’s, baden en een solarium ook de mogelijkheid voor diverse massages en behandelingen hebt.

Ontdek de aanbieding hier.

Teugel Resort Uden

In Teugel Resort Uden kun je een Deluxe kamer boeken met toegang tot de wellnessboot in Mill, een luxe jacht met vele sauna- en wellnessfaciliteiten.

Ontdek de aanbieding hier

Geniet van het heerlijke eten

Dan is er Hotel & Spa Savarin in Rijswijk (Zuid-Holland), waar we je een overnachting kunnen aanbieden met live cooking, champagne bij het ontbijt, een wellnesspakket én toegang tot de uitgebreide spa met onder andere jacuzzi en hammam.

Moderne spa met acht sauna's

Wil je je wellnessbeleving combineren met actie, kies dan voor Spa Sport Hotel Zuiver in Amsterdam. Het hotel ligt vlak bij het Amsterdamse Bos, waar je heerlijk kunt wandelen, en je hebt toegang tot een moderne spa met acht sauna’s, relaxruimtes, een groot zwembad, een fitnessruimte en een tennis- en squashbaan.

Ontdek de aanbieding hier.  

Hilton Royal Parc Soestduinen

Of geniet van de unieke geografische locatie van Hilton Royal Parc Soestduinen, een bijzonder viersterrenhotel op een heuvelrug in Utrecht die in de ijstijd is ontstaan. Daar vind je 113 luxe kamers met balkon, een tennisbaan en een golfbaan, een schoonheidssalon en een uitgebreide spa. Zo kom je de paasdagen heerlijk ontspannen door! 

 Ontdek de aanbieding hier

Ontdek al onze wellnessweekendjes weg hier

Lees meer artikelen