Hôtel Le Régence

Parijs, Parijs en Ile-de-France, Frankrijk

Over het hotel

Het 3-sterren Hôtel Régence ligt in een van de grootste toeristische vierhoeken van Europa: tussen het internationale hart van de mode en de wieg van de Franse Cancan, vlakbij de grote boulevards van de Opéra en de grote Parijse warenhuizen. U wordt hier ontvangen in een behaaglijk Parijs kader in Belle Époque stijl. Zowel overdag als 's nachts wacht u buiten de deur van Hôtel Régence een zekere Parijse levenskunst vol amusement en genietingen. Hôtel Régence vormt een charmante en warm aandoende haven van vrede in een voormalig 19e eeuws herenhuis. Het hotel is een intiem en tegelijkertijd elegant onderkomen waar u een belangrijke gebeurtenis kunt vieren De 27 kamers zijn van alle moderne gemakken voorzien.

Locatie

33 Rue de Saint-Pétersbourg - Paris, 75008
Map

Aankomst en vertrektijden rooster

Aankomst: À partir de 16:00 jusqu'à 22:00
Vertrek: À partir de 07:00 jusqu'à 12:00

Voorzieningen en voorwaarden

Voorzieningen
  • Receptie 24/7
Wifi
  • Wifi beschikbaar

Waarom kiezen voor Weekendesk?

Activiteiten en ontbijt inbegrepen

Alleen de beste hotels

Annuleren en wijzigen zonder kosten

Klantenservice

Onze klantendienst is bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag van 8:00 's ochtends tot 22:00 's avonds en van zaterdag tot zondag van 9:00 's ochtends tot 19:00 's avonds op het nummer 020 794 37 03 (lokaal tarief)
*Prijs incl. BTW berekend voor 2 personen verblijvend in dezelfde kamer en gedurende de periode aangegeven in de details van de aanbieding. De "vanaf" prijs komt overeen met het goedkoopste tarief verkrijgbaar voor twee personen indien beschikbaar en afhangend van voorwaarden (minimaal aantal nachten en/of andere vermelde condities in de details van de aanbieding.)